We inspire today find a residence set in a private hillside neighborhood Mill Valley by Edmonds + Lee architect. Set within a private hillside neighborhood of Mill Valley, the existing interior spaces of this single-family residence were transformed into an open and airy new environment. Existing interior finishes were removed through the two-story residence and rooms and wall layouts were re-organized to take advantage of the natural exterior setting of the exterior. Simple and pure finishes of white walls and concrete floors add to the openness of the house. Building-wide improvements included a new row of floor-to-ceiling windows and doors along the length of the house at the first floor as well as new bathrooms, new kitchen and radiant heating throughout the house.

Sign up to receive daily email updates of headlines. Enter your email address below: