Advertisement

Banyan Drive Treehouse designed by Rockefeller Partners Architects. It is part office/studio, part recreational getaway, and unique project is located at the base of a large pine tree in the backyard of a canyon residence. The client is an artist and nature lover so Banyan Drive Treehouse perched twelve feet off the ground, will serve as a creative respite from the demands of domestic responsibilities. Although treehouse looks modest in size, but efficient plan allows for a studio room, living area and toilet room. Deep-oiled wood siding, mahogany windows, and a Rheinzink roof were chosen for their natural qualities and rich palette. Here is an amazing work of a residence inspire, enjoy!

Sign up to receive daily email updates of homemydesign.com headlines. Enter your email address below: